CG Birthday Shayari | CG Birthday Wishesh | छत्तीसगढ़ी बर्थडे शयरी | सीजी बर्थडे शायरी |

Best Chhattisgarhi birthday wishes,

happy birthday wishes in chhattisgarhi language

CG Birthday Shayari : जय जोहर जय छत्तीसगढ़ संगवारी मन ला ये आर्टिकल म हमन आपमान के लिए बेहतरीन CG Birthday Shayari, CG Birthday Wishesh shayari, CG Birthday Wishesh for brother, छत्तीसगढ़ी में जन्मदिन की बधाई ,CG Birthday Wishesh for sister, CG Birthday Wishesh

for friend, Best CG Birthday Shayari,  share ki hai jo ki bahut badiya shayari hai agar aapko Birthday Shayari chahiye to इस  website par Aakar read kar sakte शायरी को  याह से se copy kar sakte ho Apne Dosto ke sath share bhi kar sakte hain

मैंने यहां पर Best सीजी बर्थडे शायरी शेयर की है जो अपने भाई , बहन , दोस्तों, माता , पिता को टीचर को जितने भी आपके दोस्त हैं व करीबी है आप वह सभी को आप Best CG Birthday Shayari , CG Birthday Wishesh for friend, CG Birthday Sms , Chhattisgarhi Birthday Wishesh, Happy Birthday wishes in Chhattisgarhi language , शायरी शेयर कर सकते हैं हर रोज आपको यहां से CG birthday शायरी के न्यू अपडेट्स मिलते रहेंगे।


Chhattisgarhi Birthday Wishesh | CG Birthday Shayari


Chhattisgarhi Birthday Wishesh , CG Birthday Wishesh, CG Birthday Shayari
Chhattisgarhi Birthday Wishesh

पूरा होये हर दिल के ख्वाहिश तोर
मिले दुनिया भर के ख़ुशी तोला
अगर तै मागस आकाश ले एक तारा
त भगवान दे दे पूरा आकाश ला तोला
जन्मदिन के गाड़ा – गाड़ा बधाई हो

poora hoye har dil ke khvaahish tor
mile duniya bhar ke khushee tola agar
tai maagas aakaash le ek taara, ta
bhagavaan de de poora aakaash la tola
janmadin ke gaada – gaada badhai ho


Chhattisgarhi Birthday Wishesh for Brother


Chhattisgarhi Birthday Wishesh for Brother, CG Birthday Shayari,  CG Birthday Wishesh
Chhattisgarhi Birthday Wishesh for Brother

जन्मदिन के गाड़ा – गाड़ा बधाई हो मोर भाई
सदैव आप मन के उपर महादेव के कृपा अउ
आशीर्वाद बने रहाए

janmadin ke gaada – gaada badhaee ho
mor bhaee sadaiv aap man ke upar
mahaadev ke kripa au aasheervaad
bane rahae


CG Birthday Shayari For Girlfriend


CG Birthday Shayari For Girlfriend, CG Birthday Shayari | CG Birthday Wishesh
CG Birthday Shayari For Girlfriend

लिख देव तोर उमर ला में चाँद अउ सितारा ले
जन्मदिन मनावा तोर फूल अउ बहार ले
दुनिया के सब खुशी लाके दे देव तोला
महफ़िल सजा दों नजारा के।
हैप्पी बर्थडे मोर मयारू

likh dev tor umar la mein chaand au sitaara le
janmadin manaava tor phool au bahaar le
duniya ke sab khushee laake de dev tola
mahafil saja don najaara ke.
happy Birthday mor mayaro


CG Birthday Shayari, Status for Boyfriend


CG Birthday Shayari, Status for Boyfriend
CG Birthday Shayari, Status for Boyfriend

प्यार भरे ज़िन्दगी मिले आप ला
खुशियाँ से भरे पल मिले आप ला
कभू कोई दुःख झन मिले आप ला
इसने आये वाला समय मिले आप ला
जन्मदिन के गाड़ा गाड़ा बधाई हो

pyaar bhare zindagi mile aap la
khushiyaan se bhare pal mile aap la
kabhoo koi duhkh jhan mile aap la
isane aaye vaala samay mile aap la
janmadin ke gada gada badhai ho


Best Chhattisgarhi Birthday Wishes for friend


Best Chhattisgarhi Birthday Wishes for friend
Best Chhattisgarhi Birthday Wishes for friend

पूरा होये हर दिल के ख्वाहिश तोर
मिले दुनिया भर के ख़ुशी तोला
अगर तै मागस आकाश ले एक तारा
त भगवान दे दे पूरा आकाश ला तोला
जन्मदिन के गाड़ा-गाड़ा बधाई हो संगवारी

poora hoye har dil ke khvaahish tor
mile duniya bhar ke khushee tola
agar tai mangas aakaash le ek taara
ta bhagavaan de de poora aakaash la tola
janmadin ke gada-gaada badhai ho sangavari

हमर प्रिय संगवारी ला जन्मदिन के गाड़ा गाड़ा बधाई अउ शुभकामना ।
आपमन के उमर लम्बा राहय आपमन हमेशा स्वस्थ रहौ इहि कामना हे ।

hamar priya sangavai la janmadin ke gaada gaada badhai au shubhakaamana
aapman ke umar lamba raahay aapaman hamesha svasth rahau ihi kaamana he


Best CG birthday wishes Shayari for Son


Best CG birthday wishes, Shayari, for Son
Best CG birthday wishes, Shayari, for Son

आइस धरती में जनम लेके
जग में खुशी छागे
दाई ददा के दुलरवा बेटा
तोर “Ram” नाम धरागे

aais dharatee mein janam leke
jag mein khushee chhaage
dai dada ke dularava beta
tor “ram” naam dharaage


CG birthday wishes Shayari for Son


CG Birthday Shayari | CG Birthday Wishesh
CG Birthday Shayari | CG Birthday Wishesh

राजा हीरा बेटा तेंहा
दुनिया में नाम कमाबे
सेवा करबे महतारी के
सबके भाग जगाबे

raaja heera beta tenha
duniya mein naam kamaabe
seva karabe mahataaree
ke sabake bhaag jagaabe


Best Chhattisgarhi birthday wishes, for Sister


CG Birthday Shayari | CG Birthday Wishesh
Best Chhattisgarhi birthday wishes, for Sister
Best Chhattisgarhi birthday wishes, for Sister

HAPPY BIRTHDAY
रोज़ अपमन कामयाब हो,
रोज़ अपमन इज़्ज़त पाओ,
रोज़ अपमन बहुत सारा प्यार मिले अउ ,
रोज़ अपन ज़िंदगी
खुल के बिंदास जियों अपमन
अपन जीवन के सब्बो लक्ष ला प्राप्त कराव
हैप्पी बर्थडे बहिनी

roz apaman kaamayaab ho
roz apaman izzat pao
roz apaman bahut saara pyaar mile au
roz apan zindagee khul ke bindaas jiyon
apaman apan jeevan ke sabbo laksh la praapt karaav
happy birthday bahinee

happy birthday wishes in chhattisgarhi language , छत्तीसगढ़ी में जन्मदिन की बधाई , CG Birthday Shayari , अगर हमारा यहाँ छोटा सा प्रयास अच्छा लगता है तो हमें कमेंट कर के बताये | यदि आप के कोई छत्तीसगढ़ी बर्थडे शयरी है तो हमे सेंड करे हम उसे अपने पोस्ट में ऐड करेंगे आपके नाम सहित धनयवाद |

Treading

#CG SHAYARI cg chutkule cg funny jokes chhattisgarhi jokes

कभू कभू मन के बात ला बताए ला लगथे, कभू-कभू मया मे खिसीयाय ला लगथे, कभू तो मैसेज कर दे करव संगवारी.. एकरो बर तुमन ला जोजीयाय ला लगथे। ????????????????????

#CG SHAYARI CG LOVE SHAYARI

करले तै भरेसा संगी मन म तोला बसाहुँ। आँखि आँखि म झूलत रथस रानी तोला बनाहुँ। ''छत्तीसगढ़ी लव शायरी''

#CG SHAYARI Chhattisgarhi taali Shayari

कइसे बइठे हौ अल्लर असन,थोरकन अपन मया दिखावा।परस्तुती पसन्द आइस हो ही त, ताली तो जरूर बजावा।। ???? ???? ???? ????

#chhattisgarhi jokes cg chutkule cg funny jokes

एक छत्तीसगढ़ के लड़का बिहाव करे बर लड़की देखे गईच... लड़की के बाप :- बेटा तैय का काम बुता करथस ..? लड़का :- I am Director of Goat research and development institute.. लड़की के बाप :- बहुत बड़े नौकरी होही, छत्तीसगढ़ी म समझाबे का बेटा..? लड़का धीरे अावाज में बोलथे :- मै छेरी चराथव ग। ????लड़की के बाप अभी तक जिला अस्पताल में भर्ती हावय आउ होश में आय के कोनो संभावना नई दिखत हे ????????????????

More Posts
x